Activiteiten bij Kloek

Kloek biedt allerlei duurzame activiteiten aan. Deze activiteiten kunnen in groepsverband en individueel worden uitgevoerd. Bij Kloek wordt er gekeken naar de interesses en talenten van de deelnemer. Ook hebben wij contact met meerdere omliggende ondernemers, waar wij uitstroom mogelijkheden kunnen bieden. Zoals een autogarage, lasser, fabriekswerk, tuinwerk, enz. Bij Kloek staat zinvol bezig zijn, zelfontplooiing, structuur, gezelligheid en plezier centraal.

Hip met hout

Bij Kloek maken we oude kasten weer hip! Deelnemers verven en verkopen de kasten. Ook worden ze op verzoek opgeknapt. Kloek haalt de kasten binnen een straal van 15 km op en brengt de kasten ook weer terug bij klant.

Webshop/marktplaats

Bij Kloek is er de mogelijkheid om computerwerk uit te voeren. Er wordt dames, heren en kinderkleding online verkocht. Daarnaast worden er ook meubels online gezet. De deelnemer zorgt voor foto’s en de tekst bij de advertentie en zorgt ervoor dat deze foto’s online komen te staan op marktplaats en op de webshop.

Knutselhoek

Bij Kloek kan je je creatieve kant laten zien. Er worden verschillende creatieve activiteiten verricht, zoals schilderen, brei- en naaiwerk, creatief zijn met macramé of klei, en decoraties maken.

Koken

Bij Kloek is er de mogelijkheid om samen te koken. Een lekkere gezonde maaltijd maken voor de aanwezigen en daarna wordt er gezamenlijk gegeten.