Weggeef- en inbrengwinkel

Kloek heeft een weggeef- en inbrengwinkel met onder andere tweedehands kinder-, dames- en herenkleding. Wij bieden een wisselend assortiment in kleding, schoenen, tassen, riemen en nog veel meer. In onze weggeefwinkel geven wij dit weg, dat houdt in dat het allemaal gratis is! De winkel is voor iedereen toegankelijk en biedt wisselende collecties. 

De winkel wordt gerund door onze deelnemers en hebben het contact met de klanten. De kleding wordt door de deelnemers, stagiaires en vrijwilligers geselecteerd, gewassen en gestreken en in een van de winkel gehangen. Heb jij kleding en/of assecoires die je niet meer aan doet of gebruikt, maar nog wel in goede staat zijn? 

De weggeef- en inbrengwinkel van Kloek is een duurzaam en waardevol concept omdat:

Openingstijden

De weggeef- en inbrengwinkel van Kloek is iedere dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Binnenkort is de winkel ook open in het weekend of op een koopavond. Houd onze website in de gaten! Wil je graag meer weten over de weggeef- en inbrengwinkel? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.