OVER KLOEK

Bij Kloek Haulerwijk bieden wij een mooie plek voor dagbesteding voor een brede doelgroep. Kloek is een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Een plek waar we op een maatschappelijk verantwoorde manier ons richten op de duurzame en krachtige inzetbaarheid van mensen. Omdat wij alle deelnemers zo goed mogelijk willen ontplooien bieden wij verschillende werkzaamheden, activiteiten en trajecten op een mooie, grote locatie in Haulerwijk, Friesland.

Kloek staat voor flink, stevig, krachtig!

Het doel van Kloek is om de deelnemer optimaal te ontwikkelen. Om dit te realiseren brengen wij eerst de vragen en wensen van de opdrachtgever en deelnemer in kaart door met beide partijen in gesprek te gaan. Aan de hand daarvan zullen wij een passend aanbod creëren. Of je nou dichterbij de arbeidsmarkt wil komen, toeleiding tot een reguliere betaalde baan wil genereren, werk fit wil worden, of je nou dagbesteding zoekt of een werkritme aan moet leren. Bij Kloek overwegen we ieders persoonlijke doelen en denken we met je mee zodat je in je eigen kracht komt te staan. Daarnaast biedt Kloek hulp met het vinden van een reguliere betaalde baan wanneer je er aan toe bent. 

Bovendien staat bij Kloek maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel, wat terug is te zien in onze trajecten. Kloek wil bij alle bedrijfsbeslissingen de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Dit, door bijvoorbeeld in te spelen op verduurzaming of door te gaan recyclen. 

Wanneer je gebruik wil maken van Kloek heeft u een indicatie nodig vanuit de gemeente of vanuit de WLZ